Marijns Moestuin

Vergaderlocatie in het tuinhuis in Aalsmeer

Ben je op zoek naar een fijne vergaderruimte of vergaderlocatie in Aalsmeer? Wil je een vergadering, training of  brainstorm sessie organiseren in Aalsmeer? Of ben je op zoek naar een workshoplocatie of trainingsruimte? Dan ben je bij Marijns Moestuin aan het juiste adres. 

Ben je enthousiast en wil je de ruimte boeken? Of heb je nog vragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@marijnsmoestuin.nl

 

Waarom vergaderen bij Marijns Moestuin?

Ben je de saaie vergaderruimte op de standaard huurlocaties zat? Kom dan vergaderen bij Marijns Moestuin! Marijns Moestuin biedt een unieke en inspirerende locatie voor een vergadering. De knusse vergaderruimte is geschikt voor +/- 12  man en staat midden in de moestuin in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam. Doe inspiratie op in de knusse houten ruimte, maar ook in de weelderige moestuin. De plek is zeer geschikt voor seminars, een brainstorm, vergadering of een lezing. Indien gewenst, kan ik een lekkere lunch verzorgen met verse producten, en kan ik daarbij een kleine rondleiding verzorgen in de tuin. De ruimte is van alle gemakken voorzien waaronder goede koffie, flipover en wifi. 

Vergaderlocatie in Aalsmeer