Marijns Moestuin

Huren

Wil jij het mooie tuinhuis en/of de moestuin huren voor een leuke activiteit? Dat is zeker mogelijk! Bij Marijns Moestuin kan jij een workshop, vergadering, verjaardagsborrel, fotoshoot, pop-up diner, babyshower of iets anders organiseren. Voor een staande borrel of activiteit in het tuinhuis, is plek voor ongeveer 30 man en voor zittende activiteiten zoals vergaderingen of een diner, is er plek voor +/- 12 man. Voor meer info over de vergaderlocatie, klik hier. 

Indien gewenst, kunnen wij catering verzorgen met (indien mogelijk) producten uit de tuin, en kunnen wij daarbij een kleine rondleiding verzorgen in de tuin. De ruimte is van alle gemakken voorzien waaronder een net toilet, goede koffie, een flipover en wifi. 

Voor sociale en culturele initiatieven hanteren wij een lager tarief dan voor vergaderingen, fotoshoots en diners. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@marijnsmoestuin.nl en wie weet organiseer jij binnenkort een mooie activiteit bij Marijns Moestuin.

Vergaderlocatie in Aalsmeer