Marijns Moestuin

Herstel bij de moestuin

Heb jij te maken met stressklachten, een burn-out of andere ziekte en wil jij snel weer herstellen op een fijne en sociale plek? Kom langs bij Marijns Moestuin en bloei snel weer op! 

Marijns Moestuin biedt een hersteltraject aan bij de moestuin waarbij deelnemers geregeld langs kunnen komen om te komen zaaien, oogsten, koken, diners organiseren, etc. Het is een sociale plek die mensen structuur geeft en waar ze zinvol bezig kunnen zijn. Daarnaast bieden we coaching aan bij de tuin, om de deelnemers te ondersteunen in hun herstelproces. Samen met de deelnemer stemmen we een passend tarief af tijdens de intake sessie, afhankelijk van inkomen. 

Wil jij langskomen voor een kennismakingsgesprek bij de moestuin? Stuur ons een bericht via het contactformulier of mail naar info@marijnsmoestuin.nl

Samenwerking met het bedrijfsleven

Voor nu bieden wij deze trajecten aan particulieren aan, maar in de nabije toekomst zouden wij graag samenwerken met het bedrijfsleven. Ben jij een werkgever/HR-manager en zie jij mogelijkheden voor jouw werknemers bij Marijns Moestuin? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@marijnsmoestuin.nl.

Waarom herstellen bij een moestuin?

De negatieve spiraal doorbreken

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen die ziek thuis op de bank zitten, zich eenzaam voelen en ongezonde gewoontes ontwikkelen. Een gebrek aan structuur, een ongezond voedingspatroon en veel schermtijd leiden tot een negatieve spiraal. Het gevolg? Een vertraagd herstel. Een sociale tijdsbesteding in het groen kan een goede oplossing zijn voor veel gezondheidsproblemen. Kom ervaren hoe het voelt om te zaaien, planten en oogsten!

Marijns Moestuin ontvangt mensen

  • Met stress en/of burn-out klachten
  • Die lijden aan andere ziektes waardoor zij tijdelijk niet in staat zijn om (volledig) te werken
  • Zonder gezondheidsklachten, die wel graag hun hoofd leeg willen maken in de tuin

* Marijns Moestuin ontvangt momenteel geen mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Wij zijn hiertoe niet bevoegd.